Πέτρα - Κατοικίες

Πλατύς Γιαλός - ΣίφνοςPax: 21 Υπνοδωμάτιο, 1 Μπάνιο Η παράδοση συναντά την πολυτέλεια και την άνεση σε αυτές τις υπέροχες πέτρινες κατοικίες, που έχουν δημιουργηθεί με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το Petra 1 είναι 25 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η κατοικία προσφέρει υπέροχη θέα από την κοινόχρηστη βεράντα στον καταπράσινο ελαιώνα, συμπληρώνοντας το ειδυλλιακό τοπίο για τις διακοπές σας στη Σίφνο.
Πλατύς Γιαλός - Σίφνος Pax: max 5 2 Υπνοδωμάτια, 2 Μπάνια, Ενιαίος Χώρος Σαλόνι - Κουζίνα Από την αρχαιότητα, οι νησιώτες χρησιμοποιούσαν την πέτρα για να κατασκευάσουν τις κατοικίες τους. Το Petra 2 65τμ αναβιώνει αυτή την παράδοση σε απόλυτη αρμονία με τις σύγχρονες ανέσεις και τον premium σχεδιασμό. Με 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, ένα ενιαίο σαλόνι με κουζίνα και κοινόχρηστη βεράντα στον εξωτερικό χώρο με θέα στον ελαιώνα, αυτή η κατοικία αποτυπώνει την πεμπτουσία της Σίφνου.
Πλατύς Γιαλός - Σίφνος Pax: 21 Υπνοδωμάτιο, 1 Μπάνιο Με θέα στον εμβληματικό ελαιώνα, το Petra 3 25τμ προσφέρει μια άνετη επιλογή διαμονής με υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η κατοικία διαθέτει μια κοινόχρηστη βεράντα που επιτρέπει ανεμπόδιστη θέα στον ελαιώνα, συμπληρώνοντας το ειδυλλιακό τοπίο για τις διακοπές σας στη Σίφνο.