Ελαιώνας - Κατοικίες

Μέσα σε έναν εκπληκτικό ελαιώνα, το Eleonas 1 σάς προσφέρει στην απόλυτη εμπειρία διαμονής μέσα στη φύση. Η κατοικία εκτείνεται σε 61 τ.μ. και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, μαζί με κουζίνα. Η υπέροχη βεράντα και η κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος συμπληρώνουν τη διαμονή σας μοναδικά, προσκαλώντας σας να χαλαρώσετε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία.
Ο καταπράσινος ελαιώνας σας καλωσορίζει σε ένα μαγευτικό τοπίο, όπου η φύση σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Το Eleonas 2 είναι 50 τ.μ. και διαθέτει υπνοδωμάτιο και μπάνιο, πλήρως λειτουργική κουζίνα και σαλόνι. Η κατοικία είναι ολοκαίνουργια με μοντέρνο σχεδιασμό και έχει πρόσβαση στην κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος.
Η κατοικία εκτείνεται σε 103 τ.μ. και αποτελεί το ιδανικό μέρος διακοπών! Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και επιπλέον καναπέ-κρεβάτι, 3 μπάνια και ενιαίο σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια υπέροχη, κοινόχρηστη βεράντα, ενώ στο επάνω επίπεδο οι επισκέπτες απολαμβάνουν συγκλονιστική θέα στη θάλασσα από το ιδιωτικό τους μπαλκόνι. Το συγκρότημα βρίσκεται μέσα στον ελαιώνα και διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα για την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης.